bestuur

 


Het bestuur bepaalt het beleid van de stichting, is verantwoordelijk voor het financiële beheer en aansturing van de operationeel eindverantwoordelijke programma coördinator. De bestuursleden genieten voor hun werkzaamheden geen beloning en ontvangen geen onkostenvergoeding.

Steven Schuurman
Steven is ambitieus, toegankelijk en visionair. In september 2014 heeft Steven Stichting The Dreamery Foundation opgericht met als missie een verschil te maken in het leven van kinderen. “Elk kind heeft recht op dromen. Ik gun elk kind, dat het iets ziet, hoort, meemaakt waarvan het denkt, dat wil ik later ook, dat wil ik ook leren."
Steven heeft in 2015 de LOEY award in ontvangst mogen nemen. De award wordt uitgereikt aan een online ondernemer die zich onderscheidt door groei, innovatie en inspiratie.

Steven Schuurman Voorzitter

Bram Smeets
Bram is ruimhartig, flexibel en intelligent. Vanaf het eerste uur is hij actief betrokken bij de stichting. Bram gaat een uitdaging niet uit de weg en denkt vooral in kansen en mogelijkheden. Dit stelt hem in staat verbindingen te leggen die een ander niet zo gauw zal zien. De kritische blik, zijn technische kennis en zijn grote passie voor techniek maken Bram onmisbaar voor de stichting.
Bram Smeets Secretaris
Peter Meijer
Peter is enthousiast, ruimdenkend en praktisch. Voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van gadgets en techniek moet je bij Peter zijn. Dat kunnen ook zijn kinderen beamen die vaak als onderzoekers aan de slag mogen met een nieuwe uitdaging. Peter is een kei in het maken van een vertaalslag van behoeftes en wensen naar technische oplossingen, zowel voor bedrijven als maatschappelijke organisaties.
Peter Meijer Penningmeester

Team


Jenya Krul
Jenya is analytisch, creatief en gedreven met het hart op de juiste plaats en een passie voor het onderwijs. Zij legt verbindingen, ziet kansen en weet door haar jarenlange ervaring als basisschooldocent goed wat er nodig is in het onderwijs. Door het uitdenken en -werken van de strategie en toekomstvisie heeft zij vanaf dag één de stichting opgebouwd. “Inspireren, delen en dromen zijn belangrijke woorden die ten grondslag liggen aan mijn missie om met volle overgave te leven vanuit mijn hart.”
Jenya Krul Programma Coördinator
Marileen Smit
Marileen is actief, nieuwsgierig en een scherpzinnige observant. Met passie en enthousiasme heeft zij zich jarenlang binnen de jeugdzorg en in het onderwijs ingezet voor het welzijn van kinderen. "Het is voor elk kind van groot belang dat het gezien wordt, geïnspireerd wordt en ontdekt waar zijn talenten liggen." Door kritisch door te vragen en te reflecteren zorgt Marileen er voor dat er vanuit een samenspel verdieping aangebracht wordt.

Marileen Smit Strateeg