donateurs en vrienden

 


Vaste donateurs zijn van levensbelang voor het succesvol uitvoeren van de projecten van de stichting. Donateurs worden geworven via het stichtingsnetwerk en de netwerken van bestaande donateurs.

U kunt The Dreamery Foundation op verschillende manieren helpen en een concreet verschil maken in de wereld van een jong kind. Als donateur of vriend van The Dreamery Foundation draagt u bij aan de doelstelling een duurzaam betere wereld creëren voor jonge kinderen. Stichting The Dreamery Foundation is in overleg te allen tijde bereid om informatie te verstrekken en om in een persoonlijke ontmoeting toe te komen lichten hoe er een concreet verschil gemaakt kan worden in de wereld van een kind. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onderstaande bedrijven/organisaties zijn u voorgegaan.


Foppe Strikwerda
Wij steunen de stichting met veel plezier, omdat wij vanuit eigen ervaring weten hoe belangrijk het is kinderen een steuntje in de rug te geven. Het is een cruciale leeftijd waarin kinderen zelfvertrouwen opbouwen en dit is uiterst belangrijk voor de toekomst. De projecten van The Dreamery dragen onder andere bij aan ontwikkelen van zelfvertrouwen en een positief toekomstperspectief door kinderen te inspireren. Aan die missie draagt Kaartje2go graag bij!
Foppe Strikwerda Oprichter Kaartje2go